Keramische beugel

Keramische brackets, ook wel esthetische brackets genoemd, zijn doorzichtig. Hierdoor zijn ze minder zichtbaar. Verder is er geen verschil met een vaste beugel met ‘normale’ metalen slotjes.

Ceramic_Clear_Braces

Invisalign

Middels een reeks van nagenoeg onzichtbare en uitneembare aligners die je om de 2 weken vervangt door een nieuwe set, is het mogelijk om tanden te verplaatsen. Elke aligner is op maat gemaakt, alleen voor jouw gebit. Telkens wanneer je een nieuwe aligner over de tanden klikt, zal je gebit geleidelijk verschuiven.
Website Invisalign

invisalignRemovable

Linguale beugel

Linguaal” komt uit het Latijn en betekent “aan de kant gericht naar de tong”. Linguale Orthodontie refereert naar de correctie van niet goed gepositioneerde tanden en kiezen met behulp van een vaste beugel die aan de binnenzijde van het gebit wordt geplaatst. De Linguale Beugel is de meest esthetische en onzichtbare beugel op de markt met voorspelbare resultaten. De techniek ervan sluit mooi aan bij het gedachtegoed van de bekende vaste beugel geplaatst aan de buitenzijde van de gebitselementen. De onzichtbare Linguale Beugel verstoord het uiterlijk niet en elke positieve verandering aan de stand van de tanden draagt direct bij tot de verbetering van de esthetiek.

De orthodontisten in deze praktijk hebben ervaring met deze bijzondere techniek en zijn Harmony gecertificeerd. Zie ook de website van Harmony.