Bij Orthodontie praktijk Nieuwegein heb ik door het goede aantal tanden en kiezen te raden een diner voor twee en twee kaartjes voor One Direction gewonnen!
Toen ik opgebeld werd was ik natuurlijk super blij dat ik had gewonnen want ik ben heel erg fan van One direction.

Woensdag was het concert en ik nam mijn beste vriendin mee. Voordat het concert begon gingen we eerst uit eten bij Sizzling wok Amsterdam. Het was super lekker met allemaal sushi en wok gerechten. Nadat we daar onze buikjes helemaal hadden vol gegeten gingen we naar de arena toe. We hoefden gelukkig helemaal niet in de rij te staan en we konden dus zo naar binnen. Toen we er waren duurde het nog wel even tot dat het voorprogramma begon maar toen het eenmaal was begonnen was dat fantastisch! In het voorprogamma stond Five Seconds of Summer en ze gaven een geweldig optreden. Daarna kwam One direction eindelijk en ook zij gaven een onvergetelijke show! Ze hebben alle bekende liedjes gezongen dus mijn vriendin en ik hadden alles meegezongen.

Na afloop van de show had ik bijna geen stem meer omdat ik daar zoveel heb gejuicht en gegild. Het was fantastisch. Bedankt voor deze onvergetelijke avond!

Groeten Rozemarijn Slings

OD1 OD2 OD3